Aloita pelaaminen

Täällä pääset aloittamaan pelaamisen ja olet askeleen lähempänä tanssilattiaa. Löydät myös kaiken tarvittavan tiedon, jonka tarvitset ennen tanssimisen aloittamista. Lue seuraavat kohdat tarkasti niin tiedät, mitä se vaatii, jotta pääset tutustumaan uusiin ihmisiin. Pelaamisen aloittaminen on äärettömän helppoa ja yksinkertaista.

Ensimmäisenä sinun tulee tietenkin valita hahmo sekä sille nimi. Nimihän onkin yksi mielenkiintoisimpia osia hahmoa luodessa. Haluatko olla omalla nimelläsi, lempinimelläsi vai keksitkö täysin uuden. Mikä sen hienompaa kuin hypätä täysin uudella henkilöllä tuntemattomien ihmisten sekaan, aloittaa tanssiminen sekä keskustelu.

Hahmon valitsemisen jälkeen on vuorossa monelle se tärkein asia. Vaatteiden valitseminen, siinä asia mikä on monelle tosielämässäkin päivän paras ja mahtavin hetki. Sinulla on lähes rajaton vaatekaappi josta voit valita mieleisen ulkoasun. Mikä upeinta niin voit vaihtaa tanssiasuasi vaikka monta kertaa päivässä. Etsi ne kaapin upeimmat vaatteet, mene tanssilattialle ja kysy kanssatanssijoiden mielipidettä. Ehkä juuri sinä olet se tanssilattian prinssi tai prinsessa

Näiden kahden jälkeen oletkin jo miltei valmis hyppäämään keskustelun tuoksinaan sekä tanssilattian pyörteisiin. Nyt on siis hahmo valittu, nimi sille sekä myös se ensimmäinen asuste. Muistuttaisimme edelleen, että voit muokata hahmoa lähes rajattomasti koska tahansa. Voit vaihtaa vaikka koko hahmon ja myös nimenkin jos siltä tuntuu.

Sitten on aika tullut tehdä loikka tanssilattialle tai sitten siirtyä keskustelemaan. Kumman sinä valitset ensimmäisenä. Hyvä tapa tutustua on ehkä ensin keskustella muiden jäsenten kanssa ja sen jälkeen siirtyä tanssin pyörteisiin. Toki jos rohkenet niin voit loikata suoraan tanssimaan ja keskustella ympärillä olevien kanssa tanssin lomassa. Ehkä sieltä tanssiparketilta löytyy joku keskustelukumppani, jonka kanssa jatkaa keskustelua sivummalla.

Tässä pelin aloittaminen kaikessa yksinkertaisuudessaan. Ei ole siis vaikeudella pilattu tätä hommaa. Tee edellä mainitut vaiheet ja aloita lantion keinutus sekä uusiin ihmisiin tutustuminen jo tänään. Muista myös, että voit aina hypätä pelin ja tanssin pyörteisiin kaverin kanssa, eli pyydä myös kaverisi mukaan.

Nyt äkkiä pelaamaan, tanssimaan ja tutustumaan uusiin ihmisiin!