Tutustu peliin

Täältä löytyy kaikki mahdollinen tieto ja info mitä voit ikinä kuvitella tarvitsevasi tutustuaksesi peliin. Muista kuitenkin edelleen, että pelaaminen on helppoa. Myös peliin rekisteröityminen on tehty äärimmäisen helpoksi. Melkein voisikin sanoa, että liittymällä peliin ja aloittamalla pelaamisen tutustuu siihen parhaiten. Pelin vanhemmat jäsenet ovat varmasti mielellään neuvomassa ja auttamassa uusia tulokkaita.

Pelissä tosiaa tanssitaan, nautitaan, keskustellaan ja tutustutaan uusiin ihmisiin. Tämä mahtava konsepti on kaikille sosiaalisille tanssista kiinnostuneille henkilöille. Sinun ei tarvitse olla supertanssija entuudestaan tai välttämättä edes äärettömän kiinnostunut tanssista. Meidän tanssilattialle mahtuu tanssijoita jokaisesta luokasta. Olit sitten ensimmäistä kertaa sovittamassa tanssikenkiä tai harjoitellut tanssia lapsesta asti niin tilaa löytyy.

Tanssilattian lisäksi voit aloittaa tutustumisen keskustelu alueeltamme. Alueelta löytyy paljon muita keskustelijoita lähes kellon ympäri. Keskustelualue onkin monelle jäsenelle se tärkeämpi osio, niin hassulta kuin se kuulostaakin. Mutta meille kaikki on tervetulleita jutustelemaan vaikka tanssi ei aina maistuisikaan. Voit valita joko julkisen keskustelun isommassa porukassa tai sitten siirtyä sivummalle keskustelemaan privaatisti. Valinta on sinun sekä keskustelukumppanisi. Ehkä käytte keskustelun lomassa vähän tanssahtamassakin.

Myös hahmoa voit päivittää sekä vaihtaa juuri kuten haluat. Moni haluaakin päivän fiiliksen mukaan vaihtaa tai pikkasen päivittää hahmoa. Sinulla on jopa täysi vapaus vaihtaa itsellesi toisen sukupuolen näköinen hahmo. Meillä saat olla juuri sitä, mitä haluat minäkin päivänä. Hahmon nimenkin voit päivitellä juuri kuten haluat. Osa haluaakin päivästä riippuen olla tanssilattialla tai keskustelualueella eri identiteetillä. Kokeile ihmeessä sinäkin miltä tuntuu välillä vaihtaa ihan koko kokonaisuutta ja saapua paikalle.

Vaatteiden vaihto on myös iso osa kokonaisuutta. Jos arjessa osalle vaatteet on se tärkein juttu, niin sitä se on myös 5streetillä. Mikä upeinta niin voit jutustelun, tanssin ja pelaamisen tuoksinassa vaihtaa vaatteita vaikka koko ajan. Valittavanasi on lähes loputon valikoima toinen toistaan upeampia vaihtoehtoja. Voit valita joko valmiista asukokonaisuuksista tai sitten yhdistellä pienemmistä osista omia kokonaisuuksiasi. Valinta on täysin sinun.

Miltä kuulostaa, joko lähdet rekisteröitymään ja tutustumaan palveluumme vähän syvällisemmin. Tee se tänään, huomenna tai vaikka viikon päästä. Tanssilattia on avoinna kaikkina päivinä, aamusta aamuun.